Oliver Williamsson klar för Täby FC
Publicerad: 2023-08-31
Herr
Täby FC är överens med Oliver Williamsson om en övergång. Den 21-årige målvakten ansluter från Järfälla IBK inför säsongen 23/24 och ökar på konkurrensen om startplatsen som sista utpost.

Oliver noterades för 21 matcher i division 2 under föregående säsong och stod där för en assist. Efter att ha spelat hela karriären i samma klubb väljer han nu att fortsätta sitt innebandyspelande i Täby FC.

Olivers egna ord om förlängningen:

  • Jag har valt Täby FC eftersom att det är en klubb med höga ambitioner och goda möjligheter att utvecklas.Målet är allsvenskan och med truppen vi har så tror jag mer på det här projektet än något annat jag blivit presenterad. Kommer bli sjukt kul att lira i K-Rauta Arena som ofta har mycket publik och bra stämning!

Sportchef Robin Andersson kommenterar förlängningen:

  • Fantastiskt att en av Stockholms bästa målvakter sista säsongerna väljer spel med Täby FC! I Oliver får vi en, trots sin storlek mycket rörlig målvakt som med en otrolig högsta nivå kan stänga igen helt. Med Oliver och Stefan har vi utan konkurrens seriens bästa målvaktspar vilket kommer hjälpa oss att nå våra mål.

Under dagen kommer också videointervju med Oliver i våra sociala medier, kika in på vårt instagramkonto här!

Täby FC