Julia Ulvhag förlänger med Täby FC
Publicerad: 2023-08-31
Dam
Täby FC är överens med Julia Ulvhag om ett förlängt avtal. Den 26-årige multikompetente spelaren går därmed in på sin femte säsong i Täby FC sedan återkomsten till hemorten Täby.

Julia spelade 25 grundseriematcher föregående säsong och gjorde även poängbästa i SSL med 11 mål och 4 assist. Hon alternerade mer eller mindre på alla positioner och utgör således ett nyttigt verktyg för ledarstaben med sin kraftfulla och rejäla speltid.

Julias egna ord om förlängningen:

  • För mig är Täby FC ett givet val, både som förening och lag! Här finns möjligheter att utvecklas och förutsättningarna för att nå de resultat som eftersträvas. Med detta gäng ser jag fram emot kommande säsonger!

Sportchef Robin Andersson kommenterar förlängningen:

  • Julia har under dom senaste säsongerna vuxit ut till en mycket bra SSL-spelare! Hon har med fördel använts både som back och forward och med en bra inställning till sitt idrottande utvecklas hon hela tiden och är en viktig kugge i dagens Täby FC. Jag ser fram emot att se Julia fortsätta sin resa med Täby FC kommande säsong och är övertygad om att hon fortsätter ta sig ännu närmre toppen.
Täby FC