Täby FC och Ranja Varli går skilda vägar
Publicerad: 2023-11-15
Täby FC behöver idag meddela att föreningen går skilda vägar med Ranja Varli. Ranja har spelat inledningen av säsongen 23/24 utan avtal. Under försäsongen tränade hon med ambitionen att komma till spel trots en tidigare skada, under sommaren kom klartecken för spel varpå en avtalsdiskussion inleddes parallellt med fortsatt spel i Täby FC.

Klubbchef Alexander Brinkmann om avslutet:

  • Det är olyckligt att vi inte lyckades skriva ett avtal inför säsongen trots att vi gärna skulle ha Ranja hos oss och känslan är och var att det var ömsesidigt. Dialogen om avtal upprätthölls dock men vi har i det arbetet inte kunnat hitta en överenskommelse som båda parter är nöjda med. Mot bakgrund av det har vi först prioriterat en retroaktiv lösning för perioden som varit, därefter har en lösning för framtiden inte nåtts.

Ranja Varli har spelat i Täby FC sedan 2015 och spelat 219 tävlingsmatcher och stått för 319 poäng. I föreningen har hon vunnit såväl SM-guld som Champions Cup och med många betydelsefulla insatser och mål bidragit till föreningens framgångar under denna period.

Täby FC vill rikta ett stort tack till Ranja och har för ambition att när tiden är rätt påvisa denna tacksamhet vid lämpligt tillfälle!

Täby FC