Inför Thorengruppen hemma i semifinal 4:5 ikväll kl 19.00
Publicerad: 2024-04-19
Dam
Ikväll är det seger som gäller för Täbys damer om de ska ta semifinalserien till en femte och helt avgörande match på söndag i Umeå. Laget är taggat, läktarna kommer vara fulla och vi kan räkna med ännu en tight drabbning. Om du inte har köpt biljett ännu, gör det för det kommer troligen inte finnas platser kvar när du kommer till hallen.

Läget i Täby

Vi har fått kontakt med lagets tränare Maimon Abdallah inför kvällens match.

God morgon, hur mås det idag när semifinal nummer fyra står för dörren?

-Alla mår bra och fruktansvärt taggade för match igen.

Hur är statusen på spelarna i truppen?

-Statusen är helt under kontroll, inga nya skador och det bådar gott inför kvällen.

I tisdags gjorde ni ännu en bra bortamatch men Thorengruppen vann med de två sista målen i öppen kasse, vad är dina reflektioner från den matchen?

-Matchen i tisdags är vi lite försiktiga i försvarspelet och har onödiga bolltapp på farliga ytor på banan men visar återigen att vi är starka i slutforceringen.

Ikväll kommer det vara riktigt fullsatt i Hägerneholmshallen och förhoppningsvis ett härligt tryck, hur går dina tankar inför kvällen?

-Såklart kul att arenan är fullsatt och matchen i kväll är en tydlig vinna eller det är över. Vi vill verkligen ta det till en femte avgörande på söndag så ikväll kommer det bli kul.

Till sist, ni måste vinna för att få till en Match 5, hur går det?

-Jag tippar aldrig matcher så den frågan låter jag gå obesvarad.

Lycka till!

Samtliga sittplatser är sålda men det finns fortfarande ståplatser att köpa. Du som ännu inte har gjort det, gå in på Biljettkiosken.se och säkra din plats ikväll redan nu. Kom i tid så att du inter missar något.

Täby FC