Carolina Myrvoll förlänger med Täby FC
Publicerad: 2023-09-21
Dam
Täby FC är överens med Carolina Myrvoll om ett förlängt avtal. Hon gör därmed sin sjätte säsong med moderklubben i Svenska Superligan.

Carolina som flyttades upp i föreningens a-lag inför säsongen 2018/2019 har stegvis tagit en större roll i laget. Under de senaste säsongerna har hon dessutom deltagit i Guldsteget, Svensk innebandys satsning på potentiella landslagsspelare upp till 23 år.

Carolinas egna ord om förlängningen:

  • Det känns otroligt kul att få fortsätta ännu en säsong i min moderklubb - Täby. Jag trivs väldigt bra med laget, tränarna och föreningen och jag tror att vi lagt grunden till något riktigt bra för kommande säsong. Täby är en förening och ett lag som jag kan växa och ta stora steg i, såväl min sportsliga som i min personliga utveckling vilket också ger mig utrymme att ta större ansvar och vara en än mer betydande spelare i laget. Kan vi dessutom bygga vidare på den grunden vi lade förra åren, tillsammans med alla duktiga nyförvärv, så kan vi verkligen bli ett lag att räkna med i toppstriden.

Sportchef Robin Andersson kommenterar förlängningen:

  • Att Carro väljer att fortsätta sin satsning med oss är viktigt! En kulturbärare, ledargestalt och en spelare som varit viktig i den ombyggnation vi gjort sista åren. I Carro får vi en spelare som alltid gör jobbet och tar ett stort ansvar för sin utveckling och jag är övertygad om att hon även i fortsättningen kommer finnas med i diskussionerna kring landslaget.

Redan imorgon fredag kan ni se Carolina och övriga spelare i damlaget i hemmapremiären mot Västerås Rönnby IBK. Boka era biljetter här!

Alla medlemmar har fri entré med förbokad biljett och mot uppvisande av medlemskort. Kryssa i "Medlem" i betalsteget och ta fram ditt medlemskort i Svenskalag-appen. Är du inte medlem men vill bli, klicka här!

Täby FC