Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Täby
TÄBY

Seriepremiär mot Pixbo borta idag kl 17.00

16 september 2023 09:29
Dam

Beeptesten check, taktikgenomgångarna check, försvarsspel check, anfallsspel check, det är dags för Seriepremiär! Täbys damer spelar för 10:e säsongen i rad sin premiärmatch på bortaplan och mot en av seriefavoriterna, Pixbo IBK. Lagen vann varsin match förra säsongen och det kommer blir en bra värdemätare hur bra damlaget är just nu. Se matchen via ExpressenLive.


Täbys damer har höjts av den samlade innebandyexpertisen som ett av lagen som kan gå hela vägen den här säsongen och redan i seriepremiären mot förra årets SM-tvåa får laget verkligen bekänna färg.

Försäsongen har präglats av många storvinster och endast en förlust, mot Västerås Rönnby för några veckor sedan. Men, nu är allt sådant glömt och fullt fokus ligger på att göra en bra prestation i Wallenstam Arena och förhoppningsvis få med sig några poäng hem till Stockholm.

Laget är fulltaligt till premiären inklusive två debutanter, Wilma Liikamaa och Hanna Lööw.

Pixbo IBK har varit ett av två lag som de senaste åren varit lite bättre än resterande lag. Till årets säsong har de tappat sin bästa back, Ida Sundberg, men fått in flera yngre talanger som mycket väl kan fylla Idas tomrum. Laget räknas som ett av topp 4-lagen i förhandstipsen ihop med Thorengruppen, Västerås Rönnby och Täby.

Förra säsongen vann lagen varsin match så räkna med en tight och spännande tillställning.

Om du inte kan vara på plats i Göteborg så går det att se matchen live via ExpressenLive.