Lördag
18 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 2 matcher
Lördag
25 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Söndag
02 Apr 2 matcher
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Kalmarsund
KAL

Inför Kalmarsund hemma idag kl 15:30

5 mars 2023 08:45
Dam

Idag spelas den 24:e och tredje sista omgången av SSL och nu ska det avgöras vilka lag som spelar slutspel och åker ur. Nykomlingarna Kalmarsund är dagens gäster och de ligger bara tre poäng bakom Täby på en 7:e plats inför matchen. Kom och heja på damerna på plats i K-Rauta Arena när de har chans att bli helt slutspelsklara.


Läget i Täby

Täbys damer fortsätter att övertyga och tog en stabil seger mot Nacka borta i förra omgången. Laget har nu vunnit fem av de sex senaste matcherna och är ett av lagen med den bästa formen just nu. Även om de kom i underläge tidigt i onsdags samlade de ihop sig i den första periodpausen och gjorde till slut sex raka mål till en bekväm 6-2 seger.

Ranja Varli har haft en inflammation i ena foten men hoppas vara med på planen i dagens match.

Höstens match i Kalmar vann Täby med 7-3 efter att ha gjort de fyra sista målen med mindre än tio minuter kvar av den tredje perioden.

FBC Kalmarsund

Laget är nykomlingar i årets SSL och har gjort en fin säsong men en sjunde plats inför dagens omgång. Att ta en slutspelsplats som nykomling är ganska sällsynt så skulle laget klara det har de verkligen lyckats.

I laget finns det tre spelare med Täby-historik, nämligen Moa Tschöp, Matilda Sjödin och Julia Zachrisson som alla lämnade för Kalmarsund för två säsonger sedan. Lagets kapten Matilda Sjödin är giftig som vi vet och har den här säsongen varit bättre än någonsin.

Kalmarsunds bästa poänggörare

Matilda Sjödin - 49p (29 + 20)

Moa Tschöp - 30p (6 + 24)

Amanda Lind - 17p (6 + 11)

Kom till K-Rauta Arena i eftermiddag för ännu en riktig innebandysöndag med dubbla matcher.

12.30 Täby FC - KAIS Mora i Damallsvenskan Östra

15.30 Täby FC - FBC Kalmarsund i SSL

Biljetterna bokar du bäst via vår nya Täby-FC app. Alla innebandyspelare i Stockholm går in gratis men det är bra om du har bokat i förväg.

Kan du inte komma till hallen sänds den som vanligt via SportExpressenLive.

Vi välkomnar all publik till K-Rauta Arena och önskar damerna lycka till idag!