Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Warberg
WIC

Inför Warberg hemma idag kl 15.30

22 januari 2023 10:15
Dam

I eftermiddag kommer Warberg IC på besök till K-Rauta Arena i en viktig streckmatch kring slutspelsstrecket. Täby ligger före omgången före med 1 mål men efter gårdagens matcher behövs årets första seger för att hemmadamerna ska behålla slutspelsplatsen. Upplagt för en tuff och tight drabbning väl värd ett besök i K-Rauta Arena alltså.


Läget i Täby

Vi har som vanligt fått en pratstund med Täbys tränare Maimoin Abdallah.

God morgon, hur är läget inför Warberg i eftermiddag?

-Trots okey innebandy i årets första matcher har poängen uteblivit.

Precis, så vad behöver ni göra bättre?

-Vi har i alla matcher gjort det bra och skapat tillräckligt med lägen för att vinna dessa matcher men tyvärr så är det stolpe ut i dem avgörande lägena som många gånger tidigare resulterat i mål men vi är inne i en period där vi får jobba otroligt hårt för att lyckas göra mål. Genom att skapa oss fina lägen och vara mer desperata kommer det förhoppningsvis bli lite mer mål framåt.

Warberg vann i höstas, vad är viktigt för er för att stoppa dem?

-Senast vi mötte Warberg blev det förlust och för att vi ska vinna idag krävs det såklart hårt arbete och sätta stopp för Warbergs fruktade kontringsspel.

Vad vill du säga till Täbypubliken inför matchen?

-Till alla er som söker er till K-Rauta idag önskar jag ännu mera tryck och hejarop från läktaren, för ni behövs verkligen för med eran hjälp höjer vi oss betydligt.

Alla spelare är tillgängliga för spel i dagens match.

Warberg IC

Efter en usel start med en enda seger (mot Täby hemma) i höstas har laget spelat upp sig ordentligt de senaste 9 matcherna och bara förlorat mot topplagen. Laget spelar som Maimon nämnde en snabb omställningsinnebandy med flera kvicka spelare.

Vi hälsar även Täby-fostrade Hanna Modigh välkommen hem till Täby. Hanna kom till Warberg direkt från RIG i somras och gör alltså sin första säsong i klubben.

Bästa poänggörare i Warberg

Andrea Envall - 22p (6 + 16)

Emma Thorsson - 21p (18 + 3)

Sandra Hawerman - 18p (7 + 11)

Boka biljetten innan du kommer till arenan i vår nya Täby-FC app som du laddar ner på Appstore eller Google Play. För dig som inte har appen går det bra att beställa biljetter HÄR.

Vi önskar damerna lycka till i eftermiddag!