Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Nacka
NIBK

Inför derbyt mot Nacka hemma ikväll kl 19.00

23 november 2022 07:00
Dam

Efter förlust mot Falun i lördags tar damerna ikväll nya tag i Stockholmsderbyt mot Nacka. Lagen ligger på samma poäng inför matchen precis under slutspelsstrecket så det är viktiga poäng som står på spel. Kom och heja på våra damer i K-Rauta Arena ikväll, boka biljetten redan nu.


Läget i Täby

Täby har fortfarande sin tjeckiska toppspelare Eliska Chudá på skadelistan men förhoppningsvis kommer vi få se denna aviga spelare tillbaka på planen inom kort.

-Matchen mot Nacka på hemmaplan ska bli en otroligt rolig match att spela, säger Täbys tränare Maimon Abdallah. Det är ett revanschsuget Täby somkommer att sälja sig dyrt denna afton och Nacka derbyt brukar kunna bjuda på massa griniga känslor lagen emellan.

Sedan storförlusten mot Nacka borta i vintras har Täby vunnit de två senaste matcherna där lagen mötts. Först i finalen i B.I.S i april och i en träningsmatch i augusti.

Kom till K-Rauta Arena ikväll, ta med dig laget, föräldrarna, kompisarna och alla andra du känner så fyller vi hallen och stöttar damerna. Biljett bokar du som medlem via den nya Täby-FC appen eller via den här länken.

Matchen sänds också som vanligt via SportExpressenPlay om du inte har möjlighet att vara på plats.

Vi önskar damerna lycka till i kvällens match.