Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Täby
TÄBY

Inför Falun borta idag kl 16.00

19 november 2022 09:45
Dam

Äntligen är det dags för SSL-match igen och idag åker Täbys damer till Guide Arena för möte med IBF Falun. Hemmalaget ligger två poäng före Täby inför dagens match i den tighta tabellen. Du ser som vanligt matchen på SportExpressenPlay.


Läget i Täby

På skadelistan har vi just nu snart alla spelarna spelklara. Lisa Carlsson som var tvungen att lämna återbud till landslaget i oktober för en frakturskada i den nedre delen av kroppen har återhämtat sig snabbt och lagets kapten är åter i spel.

-Det är fantastiskt att vara tillbaka så pass snabbt och det ska bli roligt att spela match igen säger Lisa. Falun är en svår match på bortaplan men vi brukar göra bra matcher mot Falun.

-Efter ett litet ryckigt matchande är det äntligen dags att komma igång igen, säger Täbys tränare Maimon Abdallah. Falun och Täby har ganska bra koll på varandra och det krävs alltid det lilla extra när vi möter varandra. Det brukar bli ganska griniga matcher och heta känslor lagen emellan.

IBF Falun

Laget har liksom Täby varvat bra insatser med lite mindre bra. Senast mot Västerås Rönnby kom en riktig storförlust med 3-12 så räkna med att dalalaget är revanschsugna. Falun slog Täby i Svenska Cupens kvartsfinal med 6-3 i början av oktober efter att ha gjort tre mål på 42 sekunder i den första perioden.

Faluns bästa poänggörare hittills:

Moa Gustafsson - 19p (10 + 9)

Ellen Svensson - 12p (6 + 6)

Lisa Svarfvar - 7p (3 + 4)

Matchen sänds som vanligt på SportExpressenPlay.

Vi önskar damerna stort LYCKA TILL i eftermiddag!