Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Hässelby
HASS

Inför Hässelby hemma idag kl 15.30

15 januari 2023 08:30
Herr

I eftermiddag nalkas det toppmöte i Herrettan när Hässelby kommer på besök i K-Rauta Arena. Herrarna jagar sin åttonde raka seger och fortsatt topp två-placering. Inför matchen ligger Hässelby en poäng efter på en tredjeplats. Kom till hallen och heja fram herrarna till tre nya poäng.


Läget i Täby

Vi har fått en pratstund med tränare Micke Öhman inför dagens match.

Hej Micke, viktig toppmatch mot Hässelby idag och chans till revansch från höstförlusten borta. Hur är läget i truppen inför matchen?

-Ytterligare en tuff match, vi har många borta pga skador och sjukdomar men det hör till. Vi har en bred trupp och lovande juniorer så det ska inte påverka oss. Hässelby ligger i toppen så det blir en svår match.

Vad behöver ni se upp med när det gäller Hässelby?

-Dom backade hem och parkerade bussen sist vilket är högst ovanligt då dom hade hemmaplan. Vi har jobbat på att lösa upp deras låga försvar och siktar på revansch.

Kom till K-Rauta Arena och stötta herrarna i eftermiddag. Boka biljetten via Täby-FC appen, som du hämtar via Appstore eller Google Play, innan du kommer till arenan. Det kommer att bli en fartfylld match där det vinnande laget stiger mot toppen.

Matchen kommer även att sändas via Streamify om du inte kan ta dig till K-Rauta Arena.

Vi änskar herrarna lycka till i eftermiddag!