Lördag
18 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 2 matcher
Lördag
25 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Söndag
02 Apr 2 matcher
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Hemma
Farsta
FAR
Borta
Täby
TÄBY

Inför Farsta borta ikväll kl 17.45

19 november 2022 12:45
Herr

Täbys herrar åker i eftermiddag till Farsta Sporthall för möte mot Sharks på parkettgolvet. Laget har spelat sparsamt under VM-uppehållet men kommer från två segrar. Åk till Farsta för att heja fram till tre nya poäng eller se matchen via SolidSport.


Äntligen är det dags för seriematch igen efter tre veckors VM-uppehåll. Herrarna har förutom träning passat på att spela åttondelsfinal i B.I.S. (Bäst i Stan) mot seriekonkurrenten Nacka. Det gav en seger med 5-3 och en plats i kvartsfinalen senare i vinter.

Nu väntar serietvåan Farsta borta på parkettgolvet i Farstahallen i en tight och tuff match. Lagen möttes i gruppspelet till B.I.S. tidigare i höstas med en klar Täby-seger men det känns som om Farsta steppat upp ordentligt efter det.

-Vi börjar få ordning på vårt spel efter inledningen med nytt spelsystem och flera nya spelare, säger Täbys forward William Westerholm i senaste Speakers Corner.

-Vi har tränat på bra under uppehållet och spelat en match B.I.S mot Nacka. En match som vi kontrollerade hela vägen och gick på tre fulla femmor hela matchen. Vi åker till Farsta hallen för att möta serietvåan på ett snabbt underlag, det ser vi fram mot, säger Täbys tränare Micke Öhman.

Matchen kommer att sändas via SolidSport om du inte har möjlighet att följa matchen live på plats i Farsta.

Vi önskar herrarna stort LYCKA TILL i dagens match.