Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Endre
END

Inför Endre hemma idag inför storpublik

12 mars 2022 08:00
Dam

Idag kommer Endre på besök till K-Rauta Arena i seriens näst sista omgång. Matchen är den sista hemmamatchen och Täby behöver vinna den och även den sista matchen mot Lund borta nästa helg för att kunna ta sig till slutspel. Vi hoppas på storpublik så ta chansen att åka till hallen och heja på damerna.


Läget i Täby

På skadelistan är det fortfarande frågetecken på Vilma de Gysser och Julia Croneld, den sistnämnda tränade dock lite lätt med klubba och boll och var med och tränade special team i veckan.

-Nu spelar vi med kniven mot strupen och förutsättningarna är enkla, vinn resterande matcher och möjligheterna till slutspel finns där men det kommer krävas rätt resultat från flera håll, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Oavsett vad så fyller vi hallen i god tid. Viktig match med publiken i ryggen så ska vi nog slita till oss en seger denna afton.

-Viktigt att vi tar med känslan från matchen mot Pixbo in i den här matchen och kan vi få glödheta Kapten Lisa Carlsson att visa vägen med sin otroliga energi och vinnarskalle så ska nog publiken få en rolig dag i K-Rauta Arena, avslutar Maimon.

Endre IF

Laget har en liten fakirvecka med tre matcher på fyra dagar. Så sent som igår kväll förlorade man med 3-4 hemma mot karlstad efter sudden och det finns en risk att de är lite slitna. Matcherna mellan lagen brukar vara tighta och det kan vi räkna med även idag. på annandagen vann Endre hemma med 9-4.

Gotländskorna har tre jämna femmmor med många matchvinnare men Täby behöver hålla ett extra öga på följande fyra spelare:

Ellen Bäckstedt - 50 poäng (21 + 29)

Elin Roos - 46 poäng (32 + 14)

Isabelle Gerig - 30 poäng (19 + 11)

Anna Jakobsson - 27 poäng (18 + 9)

Publikfest i K-Rauta Arena

Det är många biljetter sålda till dagens match så kom du också och heja fram damerna till en trepoängare. Som medlem använder du koden MEDLEM på Biljettkiosken.se.

Hemsidan önskar damerna lycka till i dagens match.