Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Karlstad
KAR

Inför Karlstad hemma i K-Rauta Arena ikväll kl 19.30

4 mars 2022 09:00
Dam

Ikväll kommer sjunde-placerade Karlstad IBF till K-Rauta Arena och möter vår damer. Matchen har stor betydelse om Täby ska kunna ta en av de åtta slutspelsplatserna eller inte. Seger och laget går upp på samma poäng som Karlstad. Kom till hallen ikväll och heja på damerna.


Läget i Täby

Matchen mot Karlstad är otroligt viktig för den slutgiltiga tabellen, vinst idag och laget är med på allvar inför slutspurten. Läget i truppen är fortsatt ok, lite småskador och skavanker på en handfull spelare men det ska till mycket till om man viker ner sig i slutskedet av serien.

-För att skaka Karlstad måste det till en 100 procentig insats då en av seriens bästa försvar är att möta, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Det är otroligt viktigt att våra spelare som varit på SSL nivå länge visar vägen för resten av laget så ska ni se att det blir en rolig avslutning på serien, avslutar Maimon.

Karlstad IBF

Värmländskorna är ett av årets överraskningar i serien och har legat på slutspelsplats nästan hela säsongen. På slutet har laget fallit lite längre ner och är även de i behov av tre poäng för att befästa en slutspelsplats. Inför matchen ligger laget tre poäng före Täby med en bättre målskillnad. Karlstad vann med 5-4 i höstas efter en jämn match.

Lagets bästa poänggörare är:

Frida Swahn 19 poäng (13 + 6)

Alexandra Terner 19p (8 + 11)

Linnea Juhlin med 18p (8 + 10).

Matchen börjar kl 19.30 ikväll så kom och heja på damerna. Biljetterna köper du som vanligt på Biljettkiosken.se.