Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Malmö
MAL
Borta
Täby
TÄBY

Inför Malmö borta idag kl 13.00

6 mars 2022 08:00
Dam

Täbys damer matchar slutspels-tätt den här långhelgen med bortamatch mot Malmö idag och även mot Pixbo Wallenstam på tisdag. Allt detta efter segern mot Karlstad i fredags kväll. Det är dags för ännu en tight match mot ett lag som även de ligger runt slutspelsstrecket. Så gör också Nacka och Karlstad så det är fyra lag som gör upp om två platser. Följ damernas match mot tre nya poäng på SportExpressenPlay.


Hur är läget i Täby inför matchen, tränare Maimon Abdallah?

-Det är dags att spela ännu en match av slutspelskaraktär, denna gång spelas vi mot seriekollegan Malmö som likt Täby kämpar med näbbar o klor för att erövra den åtråvärda slutspelsplatsen.

Vad finns det då att säga om Täbys form?

-Vi hart fått in lite mera energi senaste matcherna och vi skapar fortsättningsvis mycket målchanser framåt så det gäller bara att hitta den sista skärpan i avsluten så kan det bli en sevärd underhållande match.

-Glödheta Vilma de Gysser har hittat rätt från sin vänsterkant dem senaste matcherna och kommer fortsätta bomba sina avslut överallt på banan.

-Senaste matchen mot Malmö va superjämn och är ganska säker på att denna matchen kommer vara lika jämn, avslutar Maimon.

Malmö FBC

Skånskorna har blandat och gett under säsongen, precis som Täby. Matchen i Täby runt nyår vann Täby med 4-3 efter en riktigt tät match, så räkna med något liknande idag. Som tidigare är det Maja Ekström om gör mål, framspelad av lagets kapten och stora stjärna Ellen Rasmussen. Får Täby hyfsat stopp på de kan det bli en kul eftermiddag.

Matchen sänds som vanligt på SportExpressenPlay.

Hemsidan önskar damerna lycka till i Malmö!