Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Täby
TÄBY

Inför KAIS Mora idag kl 14.00

27 februari 2022 09:00
Dam

Idag åker Täbys damer till Mora för möte med KAIS i Idre Fjäll Arena. Matchen är viktig för båda lagen och kommer säkert att bli intensiv och fylld av tuffa närkamper. Täby vill spela vidare på samma melodi som mot Sirius förra söndagen. Matchen sänds som vanligt på SportExpressenPlay.


Läget i Täby

Samtliga i laget åker med till Mora utom Julia Croneld som skadade knät mot Sirius och rehabtränar 3-6 veckor.

Vad tror du om matchen, Maimon Abdallah, tränare i Täby?

-Jag är ganska säker på att matchen inte kommer bli speciellt välspelad utan kommer att kantas av hårt jobb och närkamper över hela banan.

-När man möter lag som är av desperat behov av poäng är det bara hårt jobb som tar en ur en dålig trend, det spelar ingen roll hur mycket bättre man spelar eller hur mycket lägen man skapar man måste även lyckas överlista den sista utposten och det blir inte enklare ju längre ner i tabellen man kommer.

Varför blandar och ger Täby hela tiden?

-Svaren är många men i slutändan är det så att alla lag i SSL är kapabla att slå alla med en bra dag, man får inte lämna några detaljer åt slumpen. Jag tror och hoppas på en bra prestation från våran sida idag så kommer fortsättningen på serien bli riktigt intressant att följa, avslutar Maimon.

Vid seger klättrar Täby upp på den 8:e och sista slutspelsplatsen.

KAIS Mora

Laget tappade massor av spelare till den här säsongen och krigar nu för att hänga kvar i SSL. Lund är närmaste lag ovanför strecket med 19 poäng gentemot Moras 14 poäng. Mora har nio raka förluster och har inte vunnit under 2022. Räkna med att laget kommer att sälja sig väldigt dyrt i dagens match.

Matchen i höstas i K-Rauta Arena vann Mora med 5-4 i Sudden Death.

Som vanligt kan du se matchen på SportExpressenPlay.

Hemsidan önskar damerna lycka till i eftermiddag!