Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Falun
FAL

Inför Falun hemma idag kl 14.00.

12 februari 2022 08:00
Dam

Efter torsdagens storförlust mot Västerås Rönnby har Täbys damer slickat såren och ser fram emot dagens viktiga streckmatch mot Falun. Efter den fina starten på året har det nu blivit tre förluster i rad. Det är dags att visa hemmapubliken vad de kan. Kom till K-Rauta Arena och heja på damerna och biljetter köper du som vanligt via Biljettkiosken.se.


Läget i Täby

-Match igen och nu borde matchtempot vara uppe igen efter utskåpningen mot Rönnby. Det märktes tydligt att det låga matchandet sista tiden har satt sina spår. Vi kliver in sent i duellerna och helt tagna på sängen av Rönnbys aggressivitet, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Det tog ca 13 min innan vi hittar tillbaks till tempot och ett litet hopp väcktes inför den andra perioden tyvärr fick vi inte den utdelningen som krävdes för att göra match av det. Förlusten och besvikelsen bland spelarna är stor men ett revanschsuget Täby kommer till start mot Falun.

-Falun som likt Täby krigar för en plats bland de åtta bästa har på slutet fått upp ångan rejält och jag vill tro och hoppas på en sevärd innebandymatch, avslutar Maimon.

IBF Falun

Laget har spelat upp sig efter en trög höst med massor av namnkunniga nyförvärv. Just nu ligger Falun på en 7:e plats och kan vid seger rycka en bra bir framför Täby. Hemmalaget måste se upp med stjärntrion Moa Gustafsson, Moa Jacobsson och Ellen Svensson som börjat hitta varandra riktigt bra.

Kom och heja på Täbys damer till tre poäng. Köp din biljett i förväg via Biljettkiosken.se så går inpasseringen snabbare.

Hemsidan hoppas på en sevärd match i högt tempo och önskar damerna lycka till!