Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Thorengruppen
TTG

Inför Thorengruppen hemma idag kl 13.00

23 januari 2022 08:00
Dam

I eftermiddag kommer regerande svenska mästarinnorna Thorengruppen på besök i K-Rauta Arena. Täbys damer är säkert sugna på revansch efter den bäcksvarta insatsen mot Nacka i torsdags. Kom och heja på damerna och samtidigt titta på en av världens bästa innebandylag.


Läget i Täby

Skönt att det är match igen så nära inpå förlusten mot Nacka. Vilma de Gysser är återigen i spel och hoppas verkligen att hård rehab får henne att avsluta denna säsong på ett storslaget vis. Vidare är Anna Peterzén borta igen pga sjukdom men är tillbaka om 5-7 dagar.

Vad hände då mot Nacka undrar lagets tränare Maimon Abdallah? -Jag tycker vi kliver ut bra och äger de första 12 minuterna. Men, man vet sen tidigare att får man inte hål på sina motståndare så blir man lite mer ivrigt i avsluten. Nacka gör det fruktansvärt bra och var betydligt hungrigare än oss i torsdags.

-Mot Thorengruppen gäller det att vi såklart jobbar hårt men mot dom räcker inte alltid hårt arbete. Vi måste vara otroligt smarta och skada dem på de brister som alla lag har. De har minst en världsspelare i varje formation och vi måste få dessa spelare att bli desperata, avslutar maimon.

Thorengruppen IBK

Mycket är sagt om detta lag som har åtta spelare i truppen som var med i VM-finalen i december. Tittar man dessutom i poängligan är fyra av de fem första spelarna från Thorengruppen. Mycket ska klaffa om något av lagen i serien ska kunna rubba serietvåan men Täby gjorde det förra säsongen och även mot serieledarna Pixbo i höstas.

Kom till K-Rauta Arena och se matchen live. Ta med dig ditt Covidbevis om du är över 18 år och boka din biljett redan nu på Biljettkiosken.se för att säkra en plats och underlätta i entrén.

Hemsidan önskar damerna lycka till i eftermiddag!