Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Täby
TÄBY

Inför Västerås Rönnby borta ikväll kl 19.30

10 februari 2022 09:00
Dam

Ikväll åker Täby till Mälarenergi Arena i Västerås för match mot Rönnby. Matchen är viktig för att positionera sig inför slutspelet. Rönnby ligger på en stabil tredje plats medan Täby har några poäng upp till den 8:e och sista slutspelsplatsen. Matchen sänds som vanligt på SportExpressenPlay.


Läget i Täby

Med drygt en månad kvar av seriespelet ska Täby hinna med 10 matcher och näst på tur är Västerås Rönnby, ett lag som började lite trevande men som hittat ett vägvinnande spel.

-Senast lagen möttes vann Täby med uddamålet efter stenhårt arbete i sextio minuter så det vill sig till att vi jobbar minst lika hårt som senaste matchen, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Läget i truppen är annars bra, inga skador eller sjukdomar så idag har jag hela truppen att förfoga över.

-Platserna om dem sista slutspelsplatserna är hårda men vi i Täby har en bra plan för att lyckas ta en av dem åtråvärda platserna. Det är så fantastiskt roligt att börja tävla på riktigt igen, avslutar Maimon.

Västerås Rönnby IBK

Laget har fått ihop mycket i sitt spel och ligger på en stabil tredje plats. Senaste matchen borta mot Thorengruppen visade laget att man kan stå emot topplagen bra d¨å Thorengruppen vann med 7-6 med det avgörande målet i sista minuten.

Den stora stjärnan är Vilma Johansson som den här säsongen är en Topp fem-spelare i poängligan efter fyra Thoren-spelare. Hennes passningar och skott behöver Täby se upp med.

Täby har vunnit samtliga matcher mot Västerås Rönnby under 2020-talet och den fina sviten tänker bortalaget försöka behålla.

Matchen sänds som vanligt via SportExpressenPlay.

Hemsidan önskar damerna lycka till i kvällens match.