Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Endre
END
Borta
Täby
TÄBY

Inför Endre borta idag kl 12.30

26 december 2021 10:00
Dam

Idag spelar damerna återigen match efter förra veckans uppskjutna match mot Malmö. Laget åkte redan på julaftons kväll till Gotland för att möta Endre. Matchen sänds som vanligt på SportExpressen Play.


Läget i Täby

Damerna åkte båten till Gotland redan på julaftons kväll eftersom det inte gick några båtar på Juldagen. Laget har firat lite jul ihop och även hunnit tröna i Visby på Juldagen. Det är fortfarande några spelare som saknas i truppen, bl a Anna Peterzén, Elina Jigered och Vilma de Gysser. Efter endast en match den senaste 1,5 månaderna behöver laget göra en lika bra match som sist laget vann mot Endre, i januari 2021 då det blev 3-5.

-Nu händer det faktiskt, match mot Endre på annandagen, hur tänkte man där? När det är jul vill man fira med nära o kära inte på en båt på Östersjön. Dock är det alltid trevligt att umgås och ha allmänt roligt ihop, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Endre är ett lag som när man får träff är otroligt skickliga i sina omställningar med Anna Jacobsson som den stora härföraren med sin energi och vinnarskalle.

-Känslan i Täby är att alla är sugna på spela match igen och vad kan vara bättre än att möta Endre på bortaplan, avslutar Mai´mon.

Endre IF

Gotlänskorna har blandat och gett under säsongen men tillhör lagen som ligger steget bakom Thorengruppen och Pixbo. Några kännbara tapp har gjort laget lite mer ojämnt men tillräckligt bra för att vara favoriter i dagens match. Som vanligt är det viktigt att se upp med Ellen Bäckstedt (21p) och Elin Roos (21p). Av nyförvärven är det Isabelle Gerig (18p) som sticker ut.

Matchen sänds som vanligt på SportExpressenPlay.

Hemsidan önskar damerna lycka till i dagens match.