Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Endre
END
Borta
Täby
TÄBY

Förlust mot Endre borta

27 december 2021 09:45
Dam

På annandagen spelade damerna bortamatch mot Endre i ICA Maxi Arena i Visby och trots att man vann skotten kontrade Endre sönder Täby och vann med 9-4. Ny match redan nu på onsdag då IBK Lund kommer till K-Rauta Arena.


Matchens inledning var jömn och båda lagen skapade chanser. Endre tog ledningen men Täby kvitterade omgående. I slutet av perioden bjöd bortalaget på två mål och plötsligt stod det 3-1 till Endre.

Andra perioden fortsatte på samma sätt där Endre fick enkla mål men där gästerna skapade massor av bra lägen att göra mål. Täby vann skotten med 6-13 men på resultattavlan stod det 6-1 till Endre.

Sista perioden försökte Täby men varje gång laget gjorde mål svarade hemmalaget med ett nytt mål och den sista perioden slutade 3-3, totalt 9-4.

-Så klart det är en tung förlust. Vi åker till Gotland med en bra känsla, men detaljer vi pratade om innan matchen var det som i slutändan fick oss på fall, säger Täbys tränare Maimon Abdallah direkt efter matchen. Tycker vi jobbade oss in i matchen i andra perioden och förtjänade lite mål, men Frida Görtz i Endres bur storspelade. När vi sedan inte fick in bollen och de fick kontra in ett par kassar så började vi hänga med huvudena. Positivt var i alla fall vårt powerplay där vi var hundraprocentiga.

Bästa poänggörare i Täby:

Ranja Varli - 3p (0 + 3)

Julia Croneld - 2p (2 + 0)

Lisa Carlsson - 2p (1 + 1)

Nu väntar ny match redan på onsdagen den 29/12 kl 19.30 då IBK Lund kommer på besök. Ta Köp biljett via Biljettkiosken.se (gratis för medlemmar), ta med dig ditt Covidbevis och kom och stötta damerna.