Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Lund
LUND

Inför Lund hemma ikväll kl 19.30

29 december 2021 09:45
Dam

Ikväll spelar damerna årets sista seriematch när IBK Lund kommer på besök. Efter två bortaförluster vore det skönt med en seger för att hänga med runt slutspelsstrecket. Kom och heja på damerna på plats.


Läget i Täby

Skadeläget/sjukdomsläget i truppen är oförändrat sen matchen mot Endre men alla spelare borde vara tillgängliga inom en snar tid. Efter flera veckors rehab är Vilma de Gysser tillbaka i laguppställningen och de enda spelarna som fortfarande saknas är Anna Peterzén och Elina Jigered.

-Efter matchen mot Endre har det funderats och analyserats en hel del i ledarstaben. Vi har tillsammans kommit fram till en del detaljer som förhoppningsvis kommer leda laget framåt på ett positivt vis, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Träningarna efter matchen mot Endre har spelats i högt tempo och man ser en stor revanschlusta i detta gäng men det gäller att få ut maximalt av varje spelare på plan på match också. Lite omstruktureringar i laget kanske kan få effekt i dagens match mot Lund men vi måste fortsatt ha större skärpa i avsluten och i de avgörande situationerna som sker ute på banan.

-Lund är knepiga att spela mot och är fruktansvärt duktiga när man ger dem tid och utrymme att göra sina saker rätt så det är en detalj vi måste vara noggranna i idag. Ett aggressivt motstånd är det som ska fälla Lund idag, avslutar Maimon.

Bästa poänggörare i Lund:

Minna Karlsson - 11p (6 + 5)

Emelie Rosenqvist - 10p (5 + 5)

Kom till K-Rauta Arena och heja fram damerna mot tre poäng. Kontrollera att ditt Covidbevis är uppdaterat och köp biljett via Biljettkios´ken.se.

Kan du inte vara på plats visas matchen som vanligt på SportExpressenPlay.

Hemsidan önskar damerna lycka till i årets sista match.