Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Malmö
MAL

Inför Malmö hemma i K-Rauta Arena ikväll kl 19.00

4 januari 2022 09:30
Dam

Ikväll spelas den uppskjutna matchen från december när Malmö FBC kommer på besök i K-rauta Arena. Ska damerna starta året lika bra som förra året då det blev sex vinster innan första förlusten? Kom och heja på damerna ikväll.


Läget i Täby

En riktigt bra första period i förra veckan mot Lund följdes av en mindre bra och en sista peiod där Täby skaffade sig flertalet matchbollar utan att kunna avgöra. Skadeläget är oförändrat sedan tidigare och Vilma de Gysser och Anna Peterzén är fortsatt ur spel.

-Hemmaplan igen och idag är det den uppskjutna matchen mot Malmö som ska spelas. Vi kommer från en sudden-förlust och det var ganska jobbiga timmar efter den matchen men ”bryt ihop och kom tillbaka” är något man jobbar efter, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Vi har fortsatt jobbat detaljer och tror oss ha hittat ett sätt att ta oss an Malmö.

Malmö FBC

Malmö ligger fem poäng före Täby på en sjunde plats inför kvällens match och har fått upp farten bra efter en lite mindre bra inledning. Lagens möten har de senaste säsongerna varit svängiga med tighta resultat. I slutet av januari var det Malmö som vann i K-Rauta Arena efter sudden death.

Lagets två spelare att se upp med är måltjuven Maja Ekström som gjort 27 poäng (21 + 6) samt världsmästaren Ellen Rasmussen med 21p (6 + 15) som verkligen är navet i Malmös lag.

Kom och heja på damerna till en trepoängare. Biljetterna köper du på Biljettkiosken.se.

Hemsidan önskar damerna stort lycka till ikväll!