Lördag
20 Nov 1 match
Fredag
26 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Torsdag
20 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 2 matcher
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 2 matcher
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 2 matcher
Fredag
04 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Hemma
Karlstad
KAR
Borta
Täby
TÄBY

Inför Karlstad borta idag kl 14.30

12 december 2021 10:45
Dam

Idag återstartar SSL igen efter fyra veckors VM-uppehåll. Täbys damer beger sig till Karlstad för att plocka hem nya poäng. Karlstad ligger två poäng före damerna i en jämn poängkamp runt det nedre slutspelsstrecket. Match sänds som vanligt på SportExpressenPlay.


Läget i Täby

Efter det långa uppehållet är det ett spelsuget men skade drabbat Täby som åker till Karlstad. Täby har dragits med sjukdomar i flera omgångar med inställda träningar och inplanerade träningsmatcher som följd och uppladdning har inte varit den bästa inför matchen mot Karlstad.

Tränaren Maimon har fått kasta om i laget rejält flera gånger under veckan för att konstatera att hela fyra startspelare inte kommer till start.

Sedan tidigare har vi Vilma De Gysser på skadelistan med en benskada. Lägg därtill Anna Petersen som dras med en eländig infektion och nu sent på morgonen stor stjärnorna Lisa Carlsson och Julia Croneld som insjuknat i det som verkar influensa. Att Lisa insjuknat är nog en effekt av det hårda matchandet i VM och det är helt naturligt att kroppen säger ifrån när anspänningarna släppt.

Vi ställer ett hårt arbetande Täby på banan idag och vi får se lite upcoming stars I laget idag. Isabella Chopard som spås en lysande framtid har tidigare spelat sporadiskt men kommer få ett stort ansvar i sin formation.

Även Kajsa Garpenbeck som blev klar för en dubbellicens i veckan kommer kliva in och göra SSL debut och vad kan vara bättre än att kliva rakt in i första formationen. Hon kommer från Värmdö och var med Bella i det Stockholm som vann distriktslags-SM för en dryg månad sen.

Karlstad IBF

Laget har fyllt på med flertalet rutinerade SSL-spelare och har inlett säsongen bättre än de senaste åren. Karlstad ligger just nu på en femte plats i den jämna tabellen. Matcherna mellan lagen har varit jämna historier för det mesta så räkna med ett laddat hemmalag.

Bästa poänggörare i Karlstad är:

Linnea Wallgren - 8p (7 mål + 1 assist)

Carolina Karlsson - 8p (5 + 3)

Matchen kan som vanligt ses på SportExpressenPlay.

Hemsidan önskar damerna lycka till i eftermiddag.