Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Mora
MORA

Inför KAIS Mora hemma idag kl 14.00

13 november 2021 09:00
Dam

Idag tar Täbys damer emot KAIS Mora i den sista seriematchen innan det fyra veckor långa VM-uppehållet. KAIS Mora har tappat fler tongivande spelare än Täby den här säsongen och ligger just nu precis ovanför nedflyttningsstrecket, fyra poäng efter Täby. Kom och heja på Täbys damer i K-Rauta i eftermiddag.


Hemmaplan igen och KAIS Mora står för motståndet. Täby har inte vunnit en seriematch (bortsett från den senaste matchen när KAIS Mora lämnade w.o.) sedan SM-finalen i april 2019. Hemmalaget har från matchen senast tvingats kasta om lite i formationerna dels pga skador och dels pga lite bortfall på spelare som vanligtvis är självklara i start truppen.

-Under veckan har vi tränat mycket avslut och skytte, detta för att vara så väl förberedda som möjligt när situationer uppstår i matcherna, säger tränare Maimon till hemsidan.

-Vi har haft en förmåga att skapa otroligt fina lägen som många gånger ska resultera i mål men vi är i ett skede där bollarna tyvärr går ribba ut än ribba in men sådan är sporten. Jag väntar fortfarande på proppen ur och lite medflyt för detta gäng för är det något de förtjänar efter en massa slit är en ordentlig islossning.

-KAIS Mora är ett motstånd som på förhand är en match där vi ska vinna på hemmaplan men det har tidigare visat sig att alla lag kan slå alla och KAIS Mora är ett lag som tagit poäng när allt stämmer. De kommer senast likt Täby från en förlust i sudden death.

-Kom gärna ner o se matchen live för att det något som detta gänget behöver så är det publikens stöd, avslutar Maimon.

Biljetter köper du bäst i förväg (även du som är Medlem) och du gör det via BILJETTKIOSKEN.

Kan du inte komma till hallen kan du alltid se matchen på SportExpressen Play HÄR.

Hemsidan önska damerna lycka till i eftermiddag.