Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Sirius
SIR

Inför Sirius hemma idag kl 16.00

7 november 2021 09:00
Dam

I eftermiddag är det åter dags för Täbys damer att spela hemma igen efter två bortamatcher. IK Sirius kommer på besök och det lär bli en tät och spännande match. Kom till K-Rauta Arena och heja fram damerna.


Läget i Täby

Mot Sirius är alla spelare återigen spelbara och det har tränats på bra sedan förra segern mot Jönköping borta i söndags.

-Efter två borta matcher är vi åter tillbaka på hemmaplan. Vi letar fortfarande efter en islossning och det börjar sakta men säkert se riktigt bra ut på sina håll, säger Täbys tranare Maimon Abdallah. Vi har hittat en fin balans på stjärnspelare som jobbar hårt samtidigt som vi har rollspelare som verkligen gör sitt jobb hundraprocentigt.

Dagens motståndare Sirius

Laget kom överraskande fyra i serien förra säsongen och har värvat flera namnkunniga spelare till den här säsongen. Både Amanda Delgado johansson och Michelle Wiki har haft det tuffare än vad många trodde de första omgångarna.

-Sirius är ett lag som inte levt upp till sina förväntningar om man ska lyssna på media men i mina ögon en av seriens mest svårslagna lag. De sliter sig igenom en hel match oavsett resultat och när de har medflyt är de otroligt effektiva i avsluten, duktiga på att utmana och ger sällan bort bollar i onödan, säger Maimon.

Täby har vunnit de fyra senaste seriematcherna mot Sirius och den sviten vill vi gärna se obruten efter dagens match.

-Det finns otroligt mycket mer att plocka ut av årets upplaga av Täby. Så ta er till K- Rauta Arena och heja fram ett taggat Täby för det kommer bli en otroligt rolig match att se live, avslutar Maimon.

Hemsidan önskar damerna lycka till i eftermiddag.