Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Lördag
20 Nov 1 match
Fredag
26 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 2 matcher
Torsdag
20 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Sirius
SIR

Inför Sirius hemma idag kl 16.00

7 november 2021 09:00
Dam

I eftermiddag är det åter dags för Täbys damer att spela hemma igen efter två bortamatcher. IK Sirius kommer på besök och det lär bli en tät och spännande match. Kom till K-Rauta Arena och heja fram damerna.


Läget i Täby

Mot Sirius är alla spelare återigen spelbara och det har tränats på bra sedan förra segern mot Jönköping borta i söndags.

-Efter två borta matcher är vi åter tillbaka på hemmaplan. Vi letar fortfarande efter en islossning och det börjar sakta men säkert se riktigt bra ut på sina håll, säger Täbys tranare Maimon Abdallah. Vi har hittat en fin balans på stjärnspelare som jobbar hårt samtidigt som vi har rollspelare som verkligen gör sitt jobb hundraprocentigt.

Dagens motståndare Sirius

Laget kom överraskande fyra i serien förra säsongen och har värvat flera namnkunniga spelare till den här säsongen. Både Amanda Delgado johansson och Michelle Wiki har haft det tuffare än vad många trodde de första omgångarna.

-Sirius är ett lag som inte levt upp till sina förväntningar om man ska lyssna på media men i mina ögon en av seriens mest svårslagna lag. De sliter sig igenom en hel match oavsett resultat och när de har medflyt är de otroligt effektiva i avsluten, duktiga på att utmana och ger sällan bort bollar i onödan, säger Maimon.

Täby har vunnit de fyra senaste seriematcherna mot Sirius och den sviten vill vi gärna se obruten efter dagens match.

-Det finns otroligt mycket mer att plocka ut av årets upplaga av Täby. Så ta er till K- Rauta Arena och heja fram ett taggat Täby för det kommer bli en otroligt rolig match att se live, avslutar Maimon.

Hemsidan önskar damerna lycka till i eftermiddag.