TÄBY

Seger mot Jönköping borta

31 oktober 2021 22:30
Dam

Täbys damer tog en stabil seger borta mot Jönköping på söndagskvällen. Efter en första period som hemmalaget började bäst i vände Täby till 1-2 precis i slutet. I tredje perioden ryckte damerna till en 1-5 seger efter två mål i tom kasse.

Jönköping inledde bäst och tog också ledningen i den 15:e miunten. Täby lyckades dock både kvittera och ta ledningen innan perioden var slut med mål av Sara Johnsson och Josefin Ulvhag, bådas första mål för sösongen.

I den andra var det Täby som tog över mer av spelet utan att göra några mål. Till slutperioden var Jönköping tvungna att gå framåt och Täbys försvar framför Lena Remesova såg stabilt ut. När så Täby fick straffslag steg Kapten Lisa Carlsson fram och satte 1-3. I slutet av matchen gjorde både Julia Croneld och Ranja Varli varsitt mål i öppen kasse. 1-5 och andra segern efter ordinarie tid och en skön resa hem till Stockholm.