Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Täby
TÄBY

Inför Falun borta idag kl 15.00

23 oktober 2021 08:00
Dam

Idag åker damerna upp till Dalarna för att möta ett Falun som har det lite turbulent just nu. Laget har bara tagit en seger av fem möjliga och igår fick tränaren sparken. Täby kommer med ett starkt självförtroende efter den fina matchen mot tvåan Pixbo i förra omgången.


Läget i Täby

-Efter ett litet break i matchandet pga landslagsläger har vi slipat på lite detaljer i spelet och tagit hand om spelarnas kroppar på ett utmärkt vis, säger Täbys tränare Maimon. Vi åker till Falun med gott självförtroende efter att vi vänt ett underläge mot Pixbo. Vi startade matchen mot Pixbo där vi avslutade mot Thoren. En skakig start med 0-3 efter ca 10 min i första perioden. Men laget ville annat och när slutsignalen efter tre spelade perioder visade 3-3 på tavlan va det nog många som kände att detta skulle slutat annorlunda.

-Vi hade otroligt mycket lägen att avgöra matchen men prestationen i sig går inte förneka säger Maimon och fortsätter med att laget börjar hitta rätt i mycket detaljer. Vi måste ha tålamod med lagbygget och håller fortfarande på att söka alternativa uppbyggnader på spelare i olika formationer.

-Läget i truppen är som vanligt, lite skavanker här och där men inget som förmodligen sätter stopp för spel. Ellen Nyman är tillbaka i truppen efter den hjärnskakning hon ådrog sig i premiären borta mot Warberg.

Läget i IBF Falun

Falun har haft en bra försäsong och har förmodligen värvat flest etablerade spelare i ligan. Men med det sagt är det inte bara att trycka på den berömda knappen och tro att det går av sig självt. Lagets Tränare, tillika Sportchef fick dessutom gå under fredagen så Falun kommer säkert ut till match för att visa vad de kan.

-Falun spelar en fartfylld fysisk innebandy och är man inte på tårna hamnar man lätt i kritiska situationer. Vi måste spela snabbt och rakt och sätta deras försvar på prov hela tiden men med en fin balans och sätta stopp på Faluns snabba kontringsspel, avslutar Maimon.

Sportexpressen Play sänder som vanligt matchen och du hittar till sändningen HÄR.

Hemsidan önskar damerna lycka till i Guide Arena i eftermiddag.