Lördag
11 Sep 2 matcher
Söndag
12 Sep 2 matcher
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 2 matcher
Torsdag
30 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Lördag
20 Nov 1 match
Fredag
26 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Pixbo
PIX

Inför Pixbo hemma idag kl 13.30

9 oktober 2021 08:00
Dam

I eftermiddag tar Täbys damer emot det tippade topplaget Pixbo Wallenstam. Det kommer bli åka av även idag då Pixbo kanske är det enda laget som kan hota Thorengruppen om seriesegern. Kom och heja på damerna direkt i K-Rauta Arena.


-Pixbo har efter många år fått ihop ett lagbygge som är otroligt bra på alla lagdelar. Lägg där till bra utländska spelare så har ni ett topplag i SSL. Pixbo spelar en mycket välspelad innebandy med tydliga riktlinjer som man inte viker ifrån och varför ska man det när det fungerar utmärkt, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Det gäller att hitta detaljer i deras sätt att spela och inte bjuda på någonting överhuvudtaget menar Maimon och tror att det blir en svår uppgift att rubba Pixbo men inte omöjlig. Det är många sugna spelare som vill in på banan och spela igen efter överkörningen mot Thorén senast och det har visat sig på träningarna i veckan.

-Det är alltid kul att spela mot välorganiserade lag som ger oss ett kvitto på vart vi står i vårt nya lagbygge, säger kapten Lisa Carlsson som hyser stort förtroende för laget men sätter också ganska höga krav på sig själv och sin formation. Vi har inte den största truppen men satan så vi sliter för varandra fortsätter hon och menar vidare på att vi är svårslagna i K-Rauta Arena och hoppas att publiken hittar hit för ni behövs och vi ska inte göra er besvikna, avslutar Lisa.

Lite skador och sjukdomar ligger och gror i bakgrunden men vi tror och hoppas att de flesta är spelbara, avslutar Maimon.

Kom och se matchen live i K-Rauta Arena. Är du medlem går du in gratis och det är bra om du bokar din plats innan du kommer till arenan. Här kommer du till BILJETTBOKNINGEN.

Kan du inte se den på plats går det som vanligt att se den via SportExpressen Play och abonnemang köper du HÄR.

Hemsidan önskar damerna lycka till i eftermiddag.