Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Rönnby
RÖN

Inför Västerås Rönnby i hemmapremiären

25 september 2021 08:30
Dam

I eftermiddag är det åter dags för match och damerna spelar säsongens första hemmamatch i K-Rauta Arena. Västerås Rönnby står för motståndet och räkna med en tuff match mot ett lag som satsat hårt inför den här säsongen.


Dags för hemmapremiär mot topptippade Västerås Rönnby som Täby spelat mot på försäsongen. Det var en match laget snabbt vill glömma då de blev totalt överkörda.

-Försäsong är försäsong och när man kommer in i seriespel är det helt annorlunda, många lag provar saker för att återgå till spelsystem man vet fungerar, säger Täbys tränare Maimon Abdallah.

-Vi har haft en vecka med lite sjukdomar och någon skada men kommer ställa ett slagkraftigt lag på banan.

-Rönnby är svårlästa med sitt olika spelsätt där man i stort sett spelar annorlunda med alla sina formationer och det blir en utmaning för oss att möta topprankade Rönnby. Men det kommer vara ett revanschsuget lag som kliver ut på banan på lördag, avslutar Maimon.

Kom och se våra damer live i K-Rauta Arena idag kl 14.00. Biljetter köper du enklast vi Biljettkiosken.se. Medlemmar kommer in gratis mot uppvisande av sitt digitala medlemskort.

Match sänds som vanligt via SportExpressen Play och du kan köpa abonnemang för 99 kr första månaden där allt går till Täby FC.

Hemsidan önskar damerna lycka till mot Västerås Rönnby.