Lördag
11 Sep 2 matcher
Söndag
12 Sep 2 matcher
Lördag
18 Sep 1 match
Söndag
19 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 2 matcher
Torsdag
30 Sep 1 match
Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 2 matcher
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Lördag
20 Nov 1 match
Fredag
26 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
26 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta

Herrarna möter Vallentuna IBK i träningsmatch

31 augusti 2021 14:45
Herr

Onsdag kväll kl 20.00 spelar herrlaget nästa träningsmatch, den här gången mot Div 1-laget Vallentuna IBK. Hör några av nye tränaren Victor Edbergs tankar om försäsongen och matchen på onsdag.


Täby inledde träningsmatchandet redan på försommaren med match mot Djurgården och Onyx. Nu i augusti har laget mött Hässelby, Värmdö och Uppsala Teknologer.

Victor Edberg, hur har de första månaderna som huvudtränare varit?

-Försäsongen är som den alltid är, lång och inte alltid den roligaste. Men i det här fallet skulle jag säga att det har varit välbehövligt. Fystränaren Kenny Andersson har sett till att truppen är väldigt bra tränad, samtidigt har jag och Pelle fått tid på oss att implementera de delar i spelet som vi ansett oss behöva justera.

-De matcher vi hittills har spelat under försäsongen känner vi oss överlag nöjda med. Efter varje match har vi fått saker att förhålla oss till, både sånt vi gjort bra och sånt som vi behöver göra bättre. Vi har påbörjat en process som kommer att behöva ta tid, men vi närmar oss för varje vecka som går. Framförallt senaste matchen mot Uppsala Teknologer tar vi med oss väldigt mycket positivt att bygga vidare på.

Hur går dina tankar inför matchen mot Vallentuna?

-Derby och en match som ingen av lagen vill förlora! Även om det är en försäsong så finns det en aura kring det här mötet som ger en krydda man vanligtvis inte får kring träningsmatcher.

-Vallentuna låg, något överraskande, på tredje plats innan deras serie stängde förra säsongen. Så vi är fullt medvetna om att det inte kommer att bli en enkel match. Framförallt behöver vi se till att neutralisera brödraparet Fredrik och Jesper Nyholm samt duktige Joakim Ekerberg.

Biljetter till matchen går att köpa via Biljettkiosken, de kostar 50 kr i förköp och 70 kr i förköp. Länk till biljettsidan hittar du HÄR

Matchen livesänds inte så passa på att komma till K-Rauta Arena och känna på lite derbystämning.

Hemsidan önskar Victor och laget lycka till mot Vallentuna!