Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Gävle
GAV

Inför Gävle GIK i Svenska Cupen

26 augusti 2021 10:00
Dam

Efter förra helgens fjärdeplats i Västerås Floorball Cup är det ikväll dags för damerna att göra säsongsdebut på hemmaplan. Täby FC arrangerar helgens gruppspel där vinnaren kvalificerar sig till kvartsfinal senare i höst.


Täbys damer spelade förra helgen tre matcher mot SSL-motstånd vilket slutade i en fjärde plats efter en seger och två förluster. Nu är det dags för det första framträdandet på hemmaplan denna säsong vilket bör göra att laget känner sig extra taggat.

-Under veckan har vi spenderat en del tid på anfall / försvar. Hitta moment som uppstår i matcher och hitta en trygghet i sättet vi vill spela, säger Maimon Abdallah, tränare i Täby.

-Om vi skall analysera gruppen vi hamnat i så bör Gävle och Telge vara två lag som inta ska kunna mäta sig med Täby och Sirius men under en försäsong kan allt hända och det gäller att vara med från start i alla matcher. Första matchen mot Gävle ska Täby äga mycket boll och kontrollera matchbilden från start till mål och bara ösa på.

-Som ledare bör man ha koll på alla motståndare så när vi möter Gävle kommer det förmodligen bli en del försvar för deras del, det gäller att vara på tårna och sätta stopp för deras spelvändningar, avslutar Maimon.

Matchen kan ses på plats i K-Rauta Arena och det finns plats för 300 personer i publiken. Biljetten kostar 100 kr i förköp och 120 kr i dörren så passa på att sökra din plats och samtdigt spara lite pengar innan du kommer till arenan.

Biljett köper du HÄR.

Vill du hellre se matchen hemma kan du se den via Aftonbladet+ HÄR.

Vi ses i hallen och en fartfylld start på denna säsong.