Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Gävle
GIK
Borta
Täby
TÄBY

Inför Gävle GIK borta i eftermiddag kl 17.00

27 februari 2022 10:00
Herr

Idag åker Täbys herrar till Gavlehov Arena i Gävle för möte mot Godtemplarna. Matchen är ännu en final och om Täby ska lyckas att mirakulöst hålla sig kvar skulle det sitta fint med ännu en seger. Gävle å sin sida jagar säkrad slutspelsplats med några omgångar kvar att spela. Räkna med en riktig rysare och som vanligt sänds matchen via Innebandy.tv.


Läget i Täby

Herrarna har slickat såren efter förlusten mot AIK i onsdags och laddar för ny match mot ännu ett topplag. Träning torsdag och lördag för att börja ladda om inför dagens match. Samtliga spelare finns tillgängliga inför matchen.

Täby har goda minnen från säsongens tidigare match i Gavlehov då man tog sin första seger för säsongen när Sätra besegrades före jul.

Gävle GIK

Dagens motståndare har fått upp farten efter en svacka i januari-februari. Vid seger ligger laget bra till för att säkra en playoff-plats så det kommer att vara ett väldigt laddat hemmalag som kommer ut på planen.

Lagets stora poänggörare är SSL-meriterade Billy Nilsson som ligger två i seriens poängliga merd 54 poäng (26 + 28). Tvåan i den interna ligan är Nicklas Gustafsson på 28 poäng.

I höstens match i K-Rauta Arena vann Gävle till slut ganska komfortabelt med 8-2.

Matchen sänds som vanligt på Innebandy.tv.

Hemsidan önskar herrarna lycka till i Gävle.