Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
AIK
AIK

Inför AIK hemma ikväll kl 19.30

23 februari 2022 08:45
Herr

Ikväll kommer Täby ta emot AIK i en fullsatt K-Rauta Arena. Ska Täby fortsätta segerraden och ta sin femte seger eller ska AIK befästa sin playoff-plats? Om du ännu inte har bokat din biljett, gör det så snart du kan för att få plats i hallen och bidra till säsongens bästa stämning.


Läget i Täby

Fyra raka segrar och vittring på lagen precis ovanför nedflyttingsstrecket har satt Täbys herrar i en spännande sits. Laget har verkligen höjt sig efter nyår med Micke Öhman som ny tränare och ett betydligt tätare försvar. Träningen sen segern i lördags mot Bele har varit fokus på att fortsätta på den inslagna vägen och att se även den här matchen som en "finalmatch".

-Fullsatt derby där båda lagen har något att spela för, underbart. Vi har en bra form med fyra raka segrar och laget mår bra just nu, säger Täbys tränare MIcke Öhman. Alla är skadefria så vi har en tuff konkurrens om platserna, vilket gör det riktigt roligt.

-AIK och Täby är två lag som gör en föryngring i laget och AIK gör en bra säsong så här långt. Efter halva serien så har vi vaknat till liv ordentligt och satt skräck i motståndarna. Vi går in i detta derby med stort självförtroende, avslutar MIcke.

AIK IBF

Laget har förlorat tre av de fyra senaste matcherna men vann den senaste borta mot Hudik/Björkberg. Det tackar Täby för då Hudik är ett av lagen som är precis ovanför nedflyttningsstrecket. AIK spelar en offensiv innebandy med många mål både framåt och bakåt.

Matchen i Solnahallen i november slutade med en 7-4-seger till AIK.

Laget tränas av den gamle CaperioTäby-tränaren Magnus "Binge" Jäderlund och det kommer att bli en intressant taktisk kamp mellan honom och Micke Öhman.

Tre spelare att se upp med i AIK är poängtopparna:

-Magnus Eriksson - 28 p

-Oskar Hagberg - 24p

-Kim Guilotte - 23p

Nu fyller vi hallen!

Vi hoppas kunna bjuda på en extra trevlig upplevelse ikväll och för det krävs det ytterligare publik som kommer till K-Rauta Arena och hejar fram herrarna. Boka din biljett på Biljettkiosken.se genast för att säkra en plats.

Hemsidan önskar herrarna lycka till ikväll!