Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Tullinge
TUL
Borta
Täby
TÄBY

Inför Tullinge borta ikväll kl 17.30

12 februari 2022 10:00
Herr

Efter två raka hemmavinster åker Täbys herrar till Fleminghallen för match mot Tullinge. Stämningen i truppen är bra och varje match är som en avgörande match för att hänga kvar i Allsvenskan. Tullinge är ett av lagen som ligger närmast ovanför strecket så dagens match är ännu en sexpoängs-match. Se matchen via Innebandy.tv.


Läget i Täby

Laget har verkligen ryckt upp sig och onsdagens seger mot Strängnäs var odiskutabel. Nu gäller det att ladda om för dagens match och vara lika mycket på från första minuten och verkligen kämpa för varandra. Samtliga spelare som var med i onsdags ör spelbara även idag.

-Vi ser varje match som en finalmatch, säger Täbys tränare Micke Öhman. Nu har vi satt delar av försvaret på ett mycket bra sätt vilket syntes mot Strängnäs. Att bara släppa in ett mål är riktigt bra.

FBI Tullinge

Laget har varit playoff-tippat båda de senaste säsongerna men har väl inte riktigt nått upp till tipsen. Just nu ligger laget på en sjunde plats, 10 poäng före Täby. Innan jul åkte laget på några riktiga kyssar men på slutet har de spelat betydligt bättre. Lagets bästa poänggörare är Calle Heinby med 31p och Dennis Forsgren med 26p.

I höstas vann Tullinge matchen i K-Rauta Arena med 6-10, hoppas att Täby kan ta revansch ikväll.

Matchen visas som vanligt på Innebandy.tv om du inte kan ta dig till Fleminghallen.

Hemsidan önskar herrarna lycka till i dagens match.