Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
ONYX
ONYX

Inför Onyx hemma ikväll kl 19.30

3 februari 2022 08:10
Herr

Ikväll spelar Täbys herrar en av flera nyckelmatcher för att ha möjlighet att hänga kvar i Allsvenskan även nästa år. Ett annat bottenlag, Onyx, kommer på besök till K-Rauta Arena. Kom och heja fram herrarna till seger i denna sexpoängs-match.


Läget i Täby

Ikväll får Täby stifta bekantskap med en framtidsman inom innebandyn när den ukraniske landslagsmannen Marian Hrabovyk gör entré på planen. I övrigt är samtliga spelare i truppen redo för match och taggade till tusen att ta sig ännu ett steg närmare lagen ovanför i tabellen. Vid seger passerar Täby Onyx och närmar sig lagen ovanför.

Onyx IBK

Sörmlänningarna ligger på samma poäng som Täby men med lite bättre målskillnad. Laget vann höstens match efter sudden death efter att bortalaget haft ledning större delen av matchen. Onyx bäste spelare är Viktor Palm som ligger topp fem i skytteligan och förra säsongen spelade i Linköping i SSL.

Kom till K-Rauta Arena och stötta herrarna i denna viktiga match. Gå in på Biljettkiosken.se och boka upp din plats så går inpasseringen snabbare. Kontrollera att du även har ett godkänt Covidbevis och legitmation med dig.

Hemsidan önskar herrarna lycka till i kvällens viktiga match.