Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Söndag
17 Apr 1 match
Lördag
30 Apr 1 match
Lördag
06 Aug 1 match
Lördag
13 Aug 1 match
Fredag
19 Aug 2 matcher
Lördag
20 Aug 4 matcher
Fredag
26 Aug 1 match
Lördag
27 Aug 3 matcher
Söndag
28 Aug 2 matcher
Lördag
03 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Strängnäs
STR

Inför Strängnäs hemma ikväll kl 19.30

9 februari 2022 09:00
Herr

Ikväll spelar Täbys herrar ännu en måstematch när Strängnäs kommer på besök i den tidigare uppskjutna matchen. En seger skulle innebära att Täby närmar sig just Strängnäs som ligger på platsen precis ovanför nedflyttningssträcket. Kom och ge ditt stöd till killarna i K-Rauta Arena ikväll.


Läget i Täby

Herrarna har haft en bra vecka efter den viktiga segern mot Onyx i torsdags. Alla är laddade för att ta ytterligare en seger ikväll. Just viljan att tro på sig själva även om man får ett snabbt baklängesmål skiljer från i höstas.

-Är vi med efter första perioden så ger vi oss chansen, sa Täbys tränare Mikael Öhman i veckans Speakers Corner angående att fortsätta trumma på trots motgångar.

Strängnäs IBK

Laget ligger som sagt precis ovanför nedflyttningsstrecket och vet matchens betydelse. En förlust innebär att de verkligen får Täby jagandes efter sig. Strängnäs har tagit fem poäng på de tre senaste matcherna även om det blev förlust mot Bele Barkarby senast.

Adam Nilsson, lagets store stjärna, försvann till Växjö inför den här säsongen och försvagade laget avsevärt. Två spelare som ligger bra till i toppen av poängligan och som Täby måste se upp med är Ahmad Aldeeb och Pelle Hansson.

Ta dig till K-Rauta Arena ikväll när alla restriktioner har släppts och heja fram killarna till tre viktiga poäng. Biljetter bokar du på Biljettkiosken.se. Ange koden Fyll hallen så kommer du in gratis. Medlemmar använder koden Medlem + det digitala medlemsbeviset.

Hemsidan önskar herrarna lycka till mot Strängnäs.