Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Visby
VIS

Inför Visby hemma idag kl 15.00

9 januari 2022 09:10
Herr

Idag hälsar Täbys herrar Visby välkomna till årets första hemmamatch i K-Rauta Arena. Efter den täta matchen mot Nykvarn i torsdags finns det hopp för den första trepoängaren. Visby, en av favoriterna i serien, har dock fått upp farten ordentligt efter en dålig höst. Kom och heja på herrarna i K-Rauta Arena.


Läget i Täby

Herrarna gav verkligen Nykvarn en match i omstarten borta i torsdags och nu gäller det att bygga vidare på det. Några nya spelare har kommit in i laget liksom tränare Mikael Öhman och ny energi har spridits. Samtliga spelare finns spelklara till dagens match.

Visby IBK

Gotlänningarna startade säsongen strå¨lande, i alla fall i Svenska Cupen där man slog ut både Sirius och Storvreta innan Pixbo blev för stora. Spelet i Allsvenskan har dock sviktat en del men har tagit 13 av 15 poäng på de fem senaste och målskillnaden de senaste två matvherna är 25-5. Täby vet att det finns spelare som är otroligt målglada om de kommer igång, t ex Wilmer Viinamäki och Markus Jovic. Spelaren som gjort flest poäng är dock Gustav Johansson.

Räkna med en fartfylld match med många delikatesser och tuffa närkamper.

Kom och heja på herrarna idag. Ta med dig ditt Covidbevis (behöver visas upp innan du kommer in i hallen) och köp din biljett i förväg. Alla medlemmar går in gratis genom att skriva MEDLEM i rabatt-fältet på Biljettkiosken.se. Läs mer där hur du ska göra.

Hemsidan önskar herrarna lycka till och hoppas på tre nya poäng i eftermiddag!