VIS

Äntligen hemmaseger mot Visby

10 januari 2022 09:15
Herr

Igår eftermiddag vann så Täbys herrlag sin första hemmamatch för säsongen genom att slå tillbaka en av favoriterna i serien, Visby IBK. Efter en jämn match lyckades hemmalaget dra ifrån i den sista perioden och täppa till bakåt. Stort grattis till den första segern.

Det var två jämna perioder där bortalaget Visby hade greppet med en 1-2 ledning i pausen till den sista perioden. Där formligen exploderade hemmalaget och när det gått 9 minuter av den stod det 5-3 till hemmalaget. Lagen gjorde varsitt mål till inom tre minuter och det blev slutresultatet. Äntligen fick herrarna jubla i K-Rauta Arena efter en stark insats.

Bästa poänggörare i hemmalaget:

Markus Mikaelsson - 3p (0 + 3)

Nicklas Hedengran - 2p (2 + 0)

Filip Rönnkvist - 2p (2 + 0)

Rikard Carlsson Stiernspetz -2p (1 + 1)

Nu väntar ännu en hemmamatch på lördag 15 januari i K-Rauta Arena när Strängnäs IBK kommer på besök. Det är en riktig sex poängs-match och kan Täby fortsätta som de senaste matcherna finns stora chanser till tre nya poäng. Köp biljett till helgens match redan nu så att du kan komma och stötta herrarna.