Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Nykvarn
NYK
Borta
Täby
TÄBY

Inför Nykvarn borta ikväll kl 19.30

6 januari 2022 08:20
Herr

Ikväll startar Herrallsvenskan om efter tre veckors uppehåll när Täbys herrar åker till nya Furuborgshallen för möte med serietvåan Nykvarn. Med ny tränare och seger från senaste matchen ska bottenlaget försöka ta nya poäng. Se matchen på Innebandy.tv.


Läget i Täby

Lagom till jul kom Djurgårdens och CaperioTäbys tidigare tränare Mikael Öhman in i tränarstaben med målet att försöka få Täbys unga lag att hänga kvar i Allsvenskan. Läget efter halva serien ser inte så bra ut men efter säsongens första trepoängare finns hopp om fler på det nya året. Första matchen är dock mot seriefavoriten Nykvarn som lite oväntat förlorat två av sina tre senaste matcher.

Flera av de skadade spelarna är tillbaka efter uppehållet och Täby kan starta med en bra uppställning. Dessutom är Nicklas Hedengran tillbaka i laget på dubbellicens från Järfälla.

Hej Micke Öhman, lagets nye tränare, vad är dina första tankar efter de första träningarna med laget?

-Mina första tankar är att laget är bättre än vad tabellen visar, man har haft otur med. offensiven är det inget fel på utan tvärtom tycker jag. Men försvaret jobbar vi på just nu, och hoppas på att motståndarna får jobba hårdare för att göra mål på oss framöver.

Hur ska ni lyckas plocka poäng mot Nykvarn ikväll?

-Sätter vi försvaret så har vi chans att ta poäng mot Nykvarn. Dom har ju en starkare offensiv än defensiv likt Täby(tidigare) så hårt jobb och tålamod kommer räcka långt på torsdag.

Matchen sänds som vanligt på Innebandy.tv.

Hemsidan önskar MIcke Öhman och laget lycka till ikväll!