ONYX

Första poängen mot Onyx - borde varit tre

24 oktober 2021 12:50
Herr

Igår tog Täbys herrar den första poängen för säsongen när man förlorade på övertid mot Onyx borta. Täby ledde med 4-1 tills det återstod 10 minuter av sista perioden men Onyx kom ikapp och vann alltså två poäng.

Täby inledde bäst och tog även ledningen med 1-2 efter den första perioden. Det fina spelet fortsatte i den andra perioden då Täby utökade till 1-3. I den sista perioden hände det massor och det hela började med att Täby gjorde 1-4 med bud på 1-5 innan Onyx vaknade. På 8 minuter vände de till en 5-4 ledning innan Täby kvitterade med 46 sekunder kvar.

Det blev 5-5 vid ordinarie speltids slut så matchen fortsatte med övertid. Tyvärr fick Täby en utvisning med 4 sekunder kvar och med en spelare mindre på plan höll laget tätt i 2 minuter innan Onyx satte den matchvinnande bollen.

Överlag en bra insats av det unga Täby-laget men trist att de inte kunde hålla ledningen hela vägen. De är så nära att ta sin första seger och med detta spel i 60 minuter kommer segern snart.