SAL

Förlust mot Salem hemma

11 oktober 2021 09:00
Herr

I lördagens match mot Salem i K-Rauta Arena lyckades inte Täbys herrar ta sina första poäng för säsongen. Ännu en förlust, nu med 2-6 och laget ligger sist i tabellen efter fyra omgångar.

Matchen var jämn i den första perioden och lagen gjorde varsitt mål. Täby bjöd på Salems ledningsmål till 1-2 efter halva första perioden och resultatet stod sig perioden ut.

I den andra visade Salem att de är ett topplag och gick fram till en 1-5 ledning utan att Täby lyckades göra något mål. Uppförsbacken blev tung.

När så Salem gör 1-6 i den femte minuten hjälpte det inte att Täby reducerade snabbt efter det. Salem spelade av matchen och befäster sin postion i toppen av tabellen efter slutresultatet 2-6. Täby får kämpa på men behöver en seger inom kort för att inte komma helt efter i tabellen.