Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
Täby
TÄBY

Inför Visby IBK borta i ICA Maxi Arena

25 september 2021 12:00
Herr

Klockan 17.00 i eftermiddag kommer herrarna att springa ut på ICA Maxi Arena i Visby för att ta sig an nästa seriefavorit, nämligen Visby IBK. Täbys herrar slår återigen ur underläge men hoppas kunna stå upp lika bra som mot Nykvarn förra helgen.


Vi har fått en liten pratstund med Victor Edberg, tränare i Täby inför resan till Gotland.

**Hur är läget inför matchen? **

-Vi har haft det lite stökigt under veckan med en del spelare som inte kunnat träna av olika anledningar. Bortsett från det så har vi tränat på bra och har en plan för hur vi ska ta oss an den här matchen och känner oss hungriga på vår första 3-poängare den här säsongen!

**Är alla spelare redo för spel? **

-Vi har haft lite skador, sjukdom och arbete som stört under veckan. Till Visby åker vi med 14 utespelare och 2 målvakter, saknas gör Buster Wickenbergh, Linus Kollberg, Patric Ring, Axel Haglund, Markus Mikaelsson och William Westerholm.

Vad tänker du om Visby som slagit både Storvreta & Sirius i cupen men haft problem med Sätra?

-Det finns väl något charmigt i att ett lag från en lägre division vinner mot SSL-lag, och jag följer deras resa med intresse. Det är inget snack om att Visby har gjort det oerhört bra såhär långt och vinsten borta mot Storvreta var imponerande!

Vilka spelare måste vi se upp med i Visby?

-Framförallt deras första formation med Viinamäki, Jovic och Johansson i spetsen. Sen finns det fler duktiga spelare såklart, en personlig favorit är talangfulle Oscar Magnusson, avslutar Victor.

Hemsidan tackar Victor och önskar herrarna lycka till i dagens match!