Lördag
20 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 2 matcher
Onsdag
03 Mar 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Måndag
08 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Söndag
28 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Hemma
Endre
END
Borta
Täby
TÄBY

Vinna eller försvinna i Kvartsfinal 3 borta mot Endre ikväll kl 18.00

30 mars 2021 10:30
Dam

Ikväll har damerna chansen att starta vändningen i kvartsfinalserien mot Endre. Efter två raka förluster krävs det seger för att inte säsongen ska ta slut. Kan Täby ta med spelet från de två sista perioderna i söndags finna alla förutsättningar för en kul kväll i ICA Maxi Arena. Matchen sänds som vanligt på SportExpressenPlay.


Läget i Täby

Laget är detsamma som senaste matchen och alla tjejer är supertaggade på att ta den första segern i den här kvartsfinalserien och få till ännu en match hemma i K-Rauta Arena. Nu är det upp till bevis, vill vi spela vidare eller ta semester redan nu?

-Det är kniven på strupen men inte ett helt omöjligt läge. Jag skulle ljuga om jag säger att det inte påverkat oss men vi har en god känsla och måste hitta ljusglimtar i spelet från senast, säger Täbys tränare Maimon Abdallah inför matchen.

-Jag är supertaggad efter att jag inte fick spela sista perioden senast och känner att det är dags att studsa tillbaka och bevisa att jag är en stor målskytt, säger Julia Croneld och menar på att hela laget måste ta större ansvar i de avgörande lägena.

-Andra matchens två sista perioder är ett steg framåt men det krävs så mycket mer för att vinna matcher just nu...hårt arbete och rakare mot mål med en fröjdefull offensiv är en desperat lösning när man ligger under men inte ett matchvinnande koncept över 60 min, avslutar Maimon.

Endre IF

Gotländskorna har skaffat sig ett ypperligt läge för att knyta ihop den här serien och vinna i tre raka matcher men det har visat sig svårare än vad man tror även tidigare år. Laget har flera matchvinnare men det går inte att bortse från Ellen Bäckstedt som har varit den stora segerorganisatören i de två tidigare matcherna. Får hon läge så sitter den.

Se matchen live

Som vanligt sänder SportExpressenPlay matchen live.

Hemsidan önskar damerna stort LYCKA TILL ikväll.