Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher
Fredag
26 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Söndag
28 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
10 Feb 2 matcher
Söndag
11 Feb 1 match
Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 2 matcher
Idag 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Endre
END

Inför Kvartsfinal 2 hemma mot Endre idag kl 14.00

28 mars 2021 08:56
Dam

Idag är det dags för nästa kvartsfinal i serien mot Endre. Fredagskvällens match är glömd och nu är det 0-0. Täbys damer får med viktiga Moa Delshammar till den här matchen och hon var en av segerorganisatörerna bakom segern i Visby i januari. Matchen sänds som vanligt på SportExpressenPlay.


Läget i Täby

Moa Delshammar, som med sin irrationella spelstil sätter det bästa försvaret på prov, är tillbaka i laget igen. I övrigt är det samma trupp som i fredags. Nu behöver laget visa de kvaliteter som finns och ge Endre en ordentlig match.

-Förlust på bortaplan 0-1 i matchserien men det e bara att skratta och gå vidare och det är just det som man älskar med slutspel då det inte spelar någon roll om man förlorar med stora siffror, säger Maimon Abdallah, Täbys tränare. jag eftersöker lite mer desperat spel och mer fysiskt spel då vi är som bäst när vi bara kör och låter energin tala.

-Just att det är en matchserie i bäst av fem matcher gör att man sätter allt på ett kort när man måste jaga ikapp ett underläge och kan då släppa till många mål bakåt, säger kapten Lisa Carlsson och tillägger att det finns mycket bra att ta med sig från förlusten senast.

Endre IF

Laget såg riktigt stabilt ut i period 2 i fredags. I den första perioden såg det lite spänt ut och u den tredje visade bl a Ellen Bäckstedt vilken matchvinnare hon är. Täby är varnade och dagens match kan bli riktigt kul.

Stötta Täby via Sportpengen

Vill du stötta Täby kan du anmäla dig till SPORTPENGEN där du skänker pengar för varje mål damerna gör i slutspelet.

Se matchen live

Tomt på läktarna men fullt framför datorn, TV:n eller mobilen om du hejar fram Täby via SportExpressenPlay.

Hemsidan önskar damerna lycka till i eftermiddag. Nu köööör vi!