HIF

Förlust mot Hagunda borta

7 mars 2021 07:40
Herr

Täbys herrar förlorade matchen mot Hagunda i Fyrishov med 5-10 efter att ha hängt med bra fram till inledningen av sista perioden. Då satte hemmalaget in ett och avgjorde matchen. Det är dock kort vila till nästa match på måndag kväll mot Gävle GIK hemma i K-Rauta Arena.

Hagunda var klara för SSL-playoff redan innan matchstart så all eventuell nervositet var borta. Laget tog också ledningen med 2-0 innan det gått fem minuter. Täby kom tillbaka och kvitterade men Hagunda ledde med 4-3 när perioden var slut.

Andra perioden påminde om den första och även den vann Hagunda med 2-1 till 6-4. Täby försökte i sista perioden men närmare än 7-5 kom aldrig bortalaget.

Bästa poängplockare i Täby

Albin Engström - 2p (0 mål + 2 assist)

Sebastian Spåls - 2p (0 + 2)

Nästa match spelas redan nu på måndag då den uppskjutna matchen mot jumbon Gävle spelas kl 19.00 i K-Rauta Arena.