STR

Förlust efter tät match mot Strängnäs

16 januari 2021 21:53
Herr

Täbys herrar stod för en bra match mot ett jämnt Strängnäs men saknade det flyt som gästerna hade och fick till slut se sig besegrade med 3-6 efter att gästerna gjort de två sista målen i tom kasse.

Täby hade gett sig den på att vinna matchen mot Strängnäs och tog även ledningen med 1-0. Innan perioden var slut hade dock Strängnäs kvitterat i spel fem mot fyra.

Andra perioden var ett ställningskrig där Täby fick ett mål avblåst av domarna och Strängnäs ett mål när klockan gått över 20 minuter. Inga hemma-protester hjälpte dock men det blev till sist matchavgörande.

Sista perioden inleddes med att Sirius fick spela fem mot fyra och det klarade Täby av. Sen inleddes jakten på kvittering och i den 6:e minuten kom den. Därefter blev det åter ställningskrig i några minuter innan Strängnäs gör två liknande mål på omställningar när Täby är på väg framåt.

I spel 6 mot 5 gör Täby ett mål men de sista två målen gör Strängnäs i tom kasse och nu är uppförsbacken brant för ett nytt kontrakt. Slutresultat 3-6 och fortfarande ingen 3-poängare i hemmahallen.

Nästa match spelas kommande lördag 23/1 kl 17.00 i ICA Maxi Arena mot Visby IBK.