HUD

Hudik/Björkberg blev för svåra i hemmamötet

23 november 2020 08:45
Herr

Igår spelade herrarna mot Hudik/Björkberg hemma och det blev ett svidande nederlag med 4-13. Täby hade tryck i samband med 1-3 och spel 5 mot 4 men efter det rann Hudik/Björkberg ifrån till en enkel seger.

Hemmalaget försökte ta ut målvakten vid 2-9 med 12 minuter kvar av tredje perioden men efter ett mål framåt blev det ytterligare två mål bakåt och matchen var förlorad.

Hudik/Björkberg var efter en ganska jämn första period det bättre laget och satte många av sina chanser. Täby hade också chanser men symptomatiskt för läget just nu så går skotten utanför, rakt på målvakten eller i målramen.

Nu i veckan har herrarna två matcher inom loppet av 2 dagar. Först mot Bele Barkarby borta på torsdag 26/11 kl 19.45 och sen på lördag 28/11 hemma mot Hagunda kl 15.00. Det är bara att ta nya tag och förhoppningsvis får vi se segrar veckan som kommer.