STR

Täby tog tung bortaseger mot Strängnäs

10 oktober 2020 20:30
Herr

Efter två förluster i inledningen av Allsvenskan tog Täbys herrar en tung seger mot topptippade Strängnäs borta. Segersiffrorna skrevs till 9-4.

Första perioden var jämn och Täby lät Strängnäs spela runt och kontra när läge gavs. 1-1 var resultatet sen Marcus Ström kvitterat Strängnäs ledning.

I den andra perioden körde Strängnäs fast i Täbys försvar. Nykomlingarna hade vekligen gjort läxan från förra matchen mot AIK. Blanda en bra defensiv med en sylvass kontringsoffensiv och det blir ett positivt resultat, 2-5 på tavlan efter andra.

Strängnäs kom in och körde full fart framåt direkt i sista men det var Täby som gjorde 2-6 och 2-7. Hemmalaget reducerade till 4-7, tog ut målvakten och försökte men det var Täby som gjorde de två sista målen.

Skrällsegern var ett faktum och samtliga spelare gjorde en supermatch. Målvakten Stefan Odebring fick priset som matchens spelare. Extra kul att åtta olika spelare gör mål!