TUL

Tung förlust mot Tullinge borta

26 september 2020 22:00
Herr

Herrarna ledde med 3-2 inför sista perioden och hade även 4-4 när 50 minuter var spelade. Därefter gick Tullinge ifrån och vann till slut med 8-5 efter två mål i tom kasse på slutet.

Tullinge tog ledningen med 1-0 tidigt i första perioden innan brandlarmet gick och det blev ofrivillig paus. Täby kom ut med ny energi och ledde med 1-2 efter första perioden.

Andra perioden inleddes även den med ett tidigt Tullinge-mål men Täby replikerade snabbt. 2-3 var ställningen efter en period som blev grinigare ju längre tiden gick.

Sista perioden inleddes med spel 4 mot 4 innan Tullinge fick ytterligare en spelare utvisad efter 4 minuter. Det gick dock inte bättre än att Tullinge kvitterade i Box play. Täby gjorde dock ett mål till i det Powerplayet.

Tullinge kvitterade igen och tog ledningen för första gången efter 1-0 när Täby fick ännu en spelare utvisad. 6-4 kom vid ytterligare en utvisning och det var uppförsbacke.

Då fick bortalaget spela 5 mot 3 och lyckades göra 6-5 men inte kvittera. Spel med 6 mot 5 sista två minuterna och då passade Tullinge på att avgöra med två bollar i tom kasse.

-Vi spelade riktigt bra i 50 minuter men sen viker vi ner oss sista 10. Några domslut kanske också var emot oss men vi borde stått upp bättre, säger Täbys målvakt Stefan Odebring efter matchen.